MET EEN ACHTERHOEKSE NO-NONSENSE MENTALITEIT
De basis van onze werkzaamheden ligt bij onderhoud en renovatie van woningen en bedrijfspanden. Denk hierbij aan het wijzigen van de indeling van de woning of het kantoor, het renoveren of vernieuwen van keuken of badkamer of het vervangen van de kozijnen in hout, kunststof of aluminium. Ook interieurbetimmering of bijvoorbeeld een kamer-en-suitekast behoren tot de mogelijkheden. Advisering en vakmanschap staan hierbij altijd centraal!
Onze werkwijze bestaat uit een persoonlijk gesprek waarin uw wensen uitgebreid aan de orde komen. Weet u nog niet precies wat u wilt? Uiteraard kunnen wij u vakkundig adviseren over de mogelijkheden. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een goede kijk op wat wel en niet mogelijk en noodzakelijk is.
Als uw wensen geïnventariseerd zijn maken wij een scherpe offerte waarin we alles overzichtelijk op een rij zetten. Indien u akkoord gaat met de offerte kunnen de materialen besteld worden en worden de werkzaamheden ingepland. Tijdens het gehele bouwtraject blijven wij uiteraard met u in gesprek over de voortgang en of alles naar wens en volgens afspraak verloopt.
Alle werkzaamheden kunnen door of via ons worden geregeld inclusief installaties, zonwering, schilderwerk en dergelijke. Wij werken samen met gerenommeerde onderaannemers uit de regio maar als u voorkeur heeft voor een specifieke installateur is dat uiteraard geen probleem.
Meer informatie ? Neem contact met ons op.
VERBOUW
Copyright © 2021 Tieleman Bouw bv